torstai 3. joulukuuta 2015

Kukkakaalipizza




Kukkakaalista tehty pizzapohja taitaa olla tämän vuoden puhutuimpia ruokatrendejä. Kukkakaalitortillaa on tullut tehtyä jo vuoden päivät, mutta vasta nyt testasin pizzapohjaa. Ainekset ovat samat kun kukkakaalitortillassa, mutta vähän eri suhteessa, suosittelen todellakin kokeilemaan. Siis tämähän on parempaa kuin vehnäjauhoinen perinteinen pizzapohja! Täytteiksi voi laittaa mitä vain, itse tein lihatonta kasvispizzaa.




Kukkakaalipizza
yksi pellillinen

Pohja
270 g kukkakaalia raasteena
3 kananmunaa
4 dl juustoraastetta

Täytteeksi
 380 g Go Green Chili sin Carne -salsa
50 g fetajuustoa
1 dl juustoraastetta

Tarjoiluun
Turkkilaista jugurttia
romanasalaattia

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Sekoita kukkakaaliraaste, juustoraaste ja kananmunat hyvin kulhossa, taputtele seos lusikan avulla uunipellille, leivinpaperin päälle tasaiseksi levyksi. Esipaista pohjaa uunissa keskitasolla 10 minuuttia, ota pois uunista ja lisää täytteet, levitä ensin chili sin carne ja murustele päälle feta ja lopuksi juustoraaste. Jatka paistamista vielä 10-15 min keskitasolla, seuraa juuston tummumista, siitä tietää koska pizza on valmis!

Anna pizzan jäähtyä hetken ja tarjoile kukkakaalipizza raikkaan turkkilaisen jugurtin ja silputun romanasalaatin kera.






Go Greenin Chili sin Carne sisältää tomaattia, valkoisia papuja, paprikaa ja maissia ja mausteita. Toki nämä ainesosat voi laittaa pizzan päälle erikseenkin,  itse pidän näistä Go Greenin tuotteista!




Maistuu muuten loistavalta kylmänäkin!








Kukkakaalipizzapohja, joko olette testanneet?

- Jaana

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti